Брюксел за България - Brussels Stands for Bulgaria в писмо до

...
Брюксел за България - Brussels Stands for Bulgaria в писмо до
Коментари Харесай

Отворено писмо от Брюксел за България: Борисов няма намерение да предприема реформи

Брюксел за България - Brussels Stands for Bulgaria в писмо до ЕНП предизвестяват, че българският министър председател Борисов няма никакво желание да прави промени в България. Те осведомят за неналичието на доверие на българския народ в институциите и приканват да се гласоподава резолюцията на европарламента за България в четвъртък (8 откомври).

Предоставяме по-долу целия текст на писмото:

Уважаеми г-н Donald Tusk,
Уважаеми г-н Manfred Weber,
Уважаеми евродепутати от ЕНП,

Ние, проевропейската група българи, живеещи в Белгия #StandForBulgaria, които организираме мирните и неполитически митинги в поддръжка на върховенството на закона и демокрацията в България всяка неделя Ви писахме два пъти до момента. Не получихме отговор. И това, което чухме през вчерашния ден от ЕНП по време на пленарните полемики на Екологичен потенциал, беше много озадачаващо за нас.

Нека стартираме първо със заглушаването на личния ви член на партията, който провежда дебата, като затворихме устата му с думата „ Солидарност “, с цел да не може да приказва на пленарната сесия. Надяваме се, че осъзнавате, че с това деяние затваряте устата на българския народ, който го е изпратил в Брюксел да направи тъкмо това: ДА ГОВОРИ. Както Джордан Питърсън сподели в една от лекциите си „ Нищо не води света към по-добро от декларираната истина “. Не искахте да слушате. Нещо повече, вие не позволихте на другите хора в пленарната зала, само че и в цяла Европа да чуят каквото имаше да се каже. Надяваме се, че знаете коя партия и кой човек са приложили първи този метод...„ Комунистическа партия на Съветския съюз беше комунистическа партия, учредена на демократичния централизъм. Този принцип, умислен от Ленин, допуска демократично и намерено разискване на политически въпроси в партията, последвано от условието за цялостно единение при съблюдаване на контрактуваните политики. "

Така че призоваваме всички вас да излезете отвън зоната си на комфорт да слушате единствено това, което желаете да чуете, и да признаете на сърцата си нещо, което към този момент знаете:

„ Г-н Борисов няма никакво желание да подхваща каквито и да било промени. Ако имаше такива планове, той щеше да направи нещо по въпроса през последните 10 години. Всички ‘реформи’, например КПКОНПИ са на хартия, до момента в който в реалност има големи паралелни структури на въздействие, които вземат решение кой (на български # КОЙ, можете сами да ревизирате известността на този хаштаг) е подложен в тези структури. Истината се отразява най-добре в неналичието на доверие на българския народ към основния прокурор (16%) и КПКОНПИ (18%). Това са числа от отчета за върховенството на закона на Комисията. Нито една институция за битка с корупцията не може да действа с такива сериозно ниски равнища на публично доверие. "

Също по този начин бяхме озадачени да чуем от господин Вебер в изявление за Биволъ, че записите и фотосите, чиято меродавност не се оспорва от господин Борисов, не са нещо, за което Екологичен потенциал би трябвало да се тревожи и обсъжда, тъй като това е вътрешнополитически въпрос. Бяхме мощно озадачени да чуем от господин Вебер, че доказателства за корист с власт, т.е. разпореждане на, цитираме, „ да му размажа физиономията “ на бизнеса, защото те „ не се преценява с мен [г-н Борисов] “ и за директното предписание на изпращането на проверяващите при политически съперници не се смятат за корист с власт и от голяма важност за полемика с тематика " правова страна ".

Практиката му да лъже съзнателно „ задгранични премиер-министри “ и други съответно наречени „ сътрудника немец, сътрудника маджарин, сътрудника поляк “, както ясно се чува в записите, се ползва по всички въпроси, в това число неговите подправени обещания към вас. Надяваме се да осъзнаете това с вашето достолепие, когато решавате по какъв начин да гласувате в четвъртък.

Нека разобличим още една чиста неистина, която чухме през вчерашния ден: че митингите са политически стимулирани от „ левицата “. „ Левицата “ в столицата София, където се организират най-големите митинги, е извънредно слаба - 18% за социалистите и 25% взети дружно за двете други десни партии с изключение на ГЕРБ (32%). Това са равнища на поддръжка отпреди лятото на 2020 година за ГЕРБ.). Това са най-вече млади, демократични, демократични, десни и дясноцентристки проевропейски настроени хора (вижте сами тук). За 3 месеца митинги няма нито една политическа партия, която да оглавява митингите. Те упорстват за оставката освен на Борисов, само че и на основния прокурор, Гешев и задълбочена антикорупционна и правосъдна промяна. Същото нещо, което Комисията съобщи в своя отчет за върховенството на закона, че явно липсва от десетилетия. Интересно ни е да чуем какво общо имат те с нещо политическо или „ ляво “.

Смятаме, че стана изцяло ясно, че българският народ е изгубил доверието си в господин Борисов, че той може да направи нищо от тези обещания, които е дал на нас, вас и на Европа. Трябва да знаете, че 66,2% от хората поддържат митингите. Не виждаме почтени аргументи, заради които го подкрепяте. Освен думата (партия) „ взаимност “.
Ето нашето мнение за думата „ Солидарност “ 
Очакваме да чуем вашето мнение за думата „ Солидарност “ в четвъртък.

Моля, помислете добре какво значение ще ѝ придадете, когато гласувате в четвъртък.
„ Нищо не води света към по-добро от декларираната истина “ (Джордан Питърсън)

С уважевие,
Брюксел за България
#StandForBulgaria  "

 
Реакциите в България на дебата нощес: Сами ще се оправим!
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР